Profil

Virksomhedsnavn: Glaring Yachts ApS
Grundlagt: 2015
Glaring Yachts Aps er en innovativ virksomhed, der specialiserer sig i bådbyggeri og relaterede tjenester. Grundlagt af den passionerede håndværker Benny Larsen, har Glaring Yachts hurtigt etableret sig som en respekteret aktør i branchen, kendt for sit fokus på kvalitet, håndværk og kundetilfredshed.

Kerneydelser:

  • Bådbyggeri: Glaring Yachts Aps tilbyder skræddersyet bådbyggeri, hvor traditionelt håndværk kombineres med moderne teknikker og materialer.
  • Reparationer: Vi udfører omfattende reparationer af både, herunder vedligeholdelse af teakdæk, skrog og teknisk udstyr.
  • Specialprojekter: Vi har erfaring med specialudviklede opgaver, herunder skridsikker epoxy belægning, der er designet til at modstå hårde forhold og intensiv brug.
  • Prototyper: Glaring Yachts Aps samarbejder med kunder for at udvikle og fremstille prototyper, der opfylder specifikke behov og ønsker

Glaring Yachts Aps bygger på værdier som håndværk, innovation og bæredygtighed. Vi tror på at kombinere traditionelt håndværk med nytænkning for at skabe produkter, der ikke kun er funktionelle, men også æstetisk tiltalende. Vores mål er at levere skræddersyede løsninger, der overgår kundernes forventninger.

Indehaver Benny Larsen

Benny Larsen er en uforglemmelig skikkelse inden for håndværk, med en karriere der oser af passion og dedikation. Uddannet som detail slagter og pølsemager ved Kvickly i Middelfart i 1999, viste han allerede tidligt, at han var noget særligt. Som Danmarks bedste slagtermester hos FDB i både 2003 og 2004 satte han standarden for kvalitet og ekspertise, hvilket gjorde ham til en legende i slagterbranchen.

Men Benny havde større drømme. Efter en periode hos LM Glasfiber i Hammelev, hvor han byggede vindmøllevinger, indså han, at hans sande kald lå i bådbyggerens verden. I en alder af 26 år sprang han ud i det ukendte og startede i lære hos Faurby Yacht, hvor han tog sin håndværksmæssige udvikling til nye højder.

Hans eventyr fortsatte i Norge, hvor han i seks år arbejdede som tømrer og bådbygger med ansvaret for bådene i havnen. Her viste han ikke bare sit håndværk, men også en naturlig evne til at lede og tage ansvar.

I 2015 vendte Benny hjem fra Norge, klar til at realisere sin drøm. Han grundlagde Glaring Yachts ApS, hvor han kunne kombinere sin kærlighed til traditionelle værktøjer med sin flair for nytænkning og videreudvikling. Benny er ikke bare en håndværker; han er en innovator, der bringer ny energi ind i bådbyggeriet og inspirerer andre med sin unikke tilgang.

Med sin passion for håndværk og sin evne til at tænke uden for boksen, er Benny Larsen et klart eksempel på, hvordan man kan forene tradition og innovation – og skabe noget helt særligt i processen.